Nieuws

Clou duo pelletkachel
Geen categorie, Nieuws

AUSTROFLAMM CLOU DUO nu in de showroom

WOW hij is er! Eindelijk! Wij zijn trots als eerste in Nederland de Austroflamm CLOU DUO in de showroom te hebben en wat is het een geweldig mooie pelletkachel! U moet deze schitterende kachel live gezien hebben en bent uiteraard … Lees verder »

Gepost door: op 25 juni 2021
pelletkachel Miss Air Klover
Geen categorie, Nieuws, Praktijkvoorbeelden

Miss Air van Klover nu in de showroom!

Nu brandend bij ons in de showroom, pelletkachel Miss Air van Klover. Hele mooie, modern-klassieke pelletkachel. Compact formaat dus past al snel in een bestaande schouw. Heel fijn is het zelfreinigende pelletbakje, de rustige vlam en zeer stille werking. Een … Lees verder »

Gepost door: op 26 februari 2021
Nieuws

Voordelig houtpellets afhalen in NH, Wormer of Akersloot

Ook in Corona-tijd kunt u houtpellets bij ons afhalen.  Wij verkopen de German Pellets in zakken van 15 kilo , constante kwaliteit verzekerd en uiteraard EN A1 gekeurd. Altijd voordelig! Ook kunt u bij Bakker Verlichting in Akersloot pellets afhalen, … Lees verder »

Gepost door: op 16 januari 2021
Nieuws

Passie voor Pellets gaat naar WORMER

Wij zijn trots u te melden dat we ons bedrijf per 24-08 2019 zullen vestigen op de nieuwe locatie aan de Bordwalserstraat 4 te Wormer. In onze nieuwe, verruimde  showroom kunt u aanmerkelijk meer (brandende) pelletkachels zien! Wij nodigen u … Lees verder »

Gepost door: op 19 augustus 2019
Nieuws, Praktijkvoorbeelden

CV Pelletkachel Termo Petit in de aanbieding!

Nu zolang de voorraad strekt in de aanbieding: CV pelletkachel PETIT van fabrikant Cola. Deze robuuste, betrouwbare cv pelletkachel heeft een vermogen van 12,7 kw en kent daardoor een zeer zuinige werking! Ideaal voor niet al te grote huizen, woonschepen, … Lees verder »

Gepost door: op 11 februari 2019
Nieuws

Keramiek hout voor in de pelletkachel

Speciaal voor in de pelletkachel is deze uit keramiek vervaardigde houtset! De set is uit één stuk gemaakt en dus makkelijk te plaatsen. Staat heel leuk in de pelletkachel en ontneemt het zicht op de vuurpot. Heel mooi decoratiehout!

Gepost door: op 25 september 2018
Geen categorie

Edilkamin Pelletkachels nu ook bij ons!

Nieuw sinds medio 2018 zijn de Edilkamin pelletkachels. Prachtige modellen, hoge kwaliteit en scherpe prijzen kenmerken deze pelletkachelsen we beschouwen de collectie als een aanwinst! Vooral model Slide is een ware prijs-/kwaliteitstopper en staat bij ons brandend in de showroom. … Lees verder »

Gepost door: op 10 september 2018
Nieuws

Gewijzigde openingstijden showroom rond voorjaarsvakantie

Let op: ivm ons bezoek aan Progetto Fuoco zijn wij woensdag 21-02 en donderdag 22-02 niet geopend. De voorjaarsvakantie 24-02 tot en met 03-03 zijn wij gesloten. Pellets ophalen of even in de showroom kijken kan in deze periode dus … Lees verder »

Gepost door: op 15 februari 2018
Nieuws

Pellets bestellen

Met onze kortingscode PP1561 kunt u houtpellets extra voordelig aan huis laten bezorgen! Prijs op moment van dit schrijven en met onze kortingscode is slechts € 299,- (990 kilo) voor de Pure Power 4 sterren (naaldhout). Deze pellets zijn uiteraard … Lees verder »

Gepost door: op 13 november 2017

©2019 Passie voor Pellets – Algemene voorwaarden

Site by Bart.Creates